Sites

WAAROM WIL IEMAND EEN SITE
Sommige mensen hebben een site nodig voor hun werk. Anderen willen een site voor hun hobby, familie of vereniging. In principe is alles mogelijk op het internet.
Een site wordt in nauw overleg met de eigenaar van de site gemaakt. Het gaat immers om wat de eigenaar wil en mooi vindt. Eventueel kan ik ook helpen bij het kiezen van een host en het registreren van een domeinnaam.
Het maken van een site kost veel tijd. Verwacht dus niet dat alles binnen een paar dagen is geregeld. Vooral omdat ik het naast mijn andere werkzaamheden doe. Om een indruk te krijgen van mijn werk, vindt u hieronder een overzicht van de sites waar ik verantwoordelijk voor ben.

SITES DIE IK HEB GEMAAKT

Als eerste heb ik de site van de EHBO Vereniging Voorthuizen omgebouwd. Later is de site voorzien van een hele nieuwe, frisse uitstraling. In 2021 is de site helemaal vernieuwd en over gegaan naar WordPress.
EHBO Voorthuizen.


De site van Kind & Jeugd Therapie Voorthuizen is in 2012 opgezet. Later is de site aangepast aan de huisstijl, zodat alles een geheel vormt. En in 2016 is de site opnieuw aangepast naar de huidige vorm.
Kind & Jeugdtherapie Voorthuizen.


Met de opbouw van de site voor L.G. Belastingadviesbureau ben ik eind 2013 begonnen. Begin 2014 is deze site online gegaan, mooi op tijd voor de jaarlijkse belastingaangiftes.
L.G.Belastingadviesbureau.

In oktober 2019 zijn de eerste contacten gelegd om een site te maken voor Ligtrink alles met staal. Na wat uitstel aan de kant van de opdrachtgever, ging de site in februari 2020 online. In 2021 is de site aangepast naar de huidige vorm en maakt nu gebruik van WordPress.
Ligtrink-alles-met-staal